neljapäev, 26. veebruar 2015

Tänase päeva aruanne

Ärkasin sooja kalli ja õrna suudlusega. Isegi kohvi toodi voodisse. Kuigi see tundub romantiline, käis seda lürpides aeg ajalt ikka peast läbi - ära pilla sülle, põletab nagu sõge ju.
Ajasin end üles ja köögis ootas mind kaunilt kaetud laud. Lilled, peen kate, värskelt pressitud mahl ja üllatuseks väheke vahuveini - nagu mimosa, aga eri klaasides :D Kallis kokkas korraliku sooja hommikusöögi.
Ühel hetkel jooksis ta kiirelt vannituppa ja käskis mul silmi kinni hoida. Saabus sealt lauldes, tort käes. Lugesin küünlad üle, armastan teda nii väga - 25 :D Naised ei vanane üle 25.
Olime end nii täis söönud, et kui korter oleks kaldus põrandaga veereksime siin endiselt ringi. Mõned tunnid pidi rahus leiba luusse laskma. Vaatasime mingit igivana seebikat ja mina tutvusin oma uue telefoniga. Rahulik ja superhea hommik.
Päeval lõime end üles ja pöördusime Minu Päeva nautima. Käisime minigolfi mängimas. Polnud kunagi proovinud, olime mõlemad üllatavalt osavad. Teinekord peab veel minema. Nautisime veel rahulikku lõunat ja suundusime kinno.
Aeg on teinud oma töö. Enam ei tähenda sünnipäev poolvõõraste inimeste söötmist, joomist. Samuti pole ka eesmärk ennast segi kammida. Rahulik on ka väga lõbus.
Olen õnnelik ja väsinud. Aitäh Oliver!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar