neljapäev, 15. jaanuar 2015

Ise tehtud, hästi tehtud???

Eile proovisin olla popp ja noortepärane ning teha midagi pinterestist nähtut järgi. Leidsin sealt pealtnäha lihtsa karvaeemaldusvaha retsepti. Ei midagi keerulist, vaid kolm komponenti ja voilaa kodune karupüksi hävitamise vahend olemas.
Mõõtsin äärmiselt täpselt kogused välja ja kukkusin vaaritama. Tegemist oli suhkruvahaga. Kõik läks justkui ladusalt. Suhkur sulas, tuba täitus magusa lõhnaga ja mina muudkui segasin, et põhja ei kõrbeks.
Jutt oli, et peab vaid paar minutit jahtuma. Mida kauem see mögin jahtus, seda tahkemaks ta muutus. Õpetuses oli aga näha, et peaks nagu nätsu moodi olema. Mis seal ikka proovime ära. Panin pisikese koguse jalale ja oh õudu, see põrguline oli nii kuum, et põletasin hetkega jala ära. Mida ma valesti tegin? Kui ei teinudki, siis mis raudnaised seda kasutavad? Appi.
Hunnik kukekommi meenutavat löga on valmis, mida teha? Ah valan vormi ja sööb siis niisama ära. Mõeldud tehtud. Surkasin veel kinni hoidmiseks paar söögipulka sisse ja panin jahtuma.
Õhtul oli siis hea lauamänge mängides midagi magusat nosida. Nii siis lõppes minu vahatamine hullumeelse sugar rush'iga.
Enam ei proovi :D

1 kommentaar:

  1. Korraga tuli magusaisu ja karvapalli väljaköhimise isu.
    Ei oska otsustada... what would Jesus do?
    (Kirjuta veel, naljakas on, ausalt!)

    VastaKustuta